Søndag d. 11. juni kl. 13
Fra 4 år
Ukrainsk forestilling på dansk: Hvem er du?

En legende teaterforestilling til børn, hvor musik og leg er med til at skabe en sanserig og humoristisk fortælling om et fællesskab, der spirer på trods af forskelligheder.

En af de hyppigste sætninger som man hører børnene sige, er: ’Må jeg være med?’. Det at føle at man hører til i et fællesskab er nemlig afgørende for et barns trivsel og netop trivsel er i fokus i vores teaterforestillingen "Hvemer du?"

Teaterstykket retter fokus på 3 "mærkelige dyr". Dyrene er ankommet til et nyt land/skov og har brug for at blive integreret i deres nye liv (at integreres i et ny miljø og lære et nyt sprog i den nye skole). Det er vigtigt for os, at sociale relationer er præget af gensidig respekt og accept af hinandens forskellighed. Vi har ønsket at lave en forestilling, der retter fokus på at forene de gode menneskelige værdier, trods forskel i sprog og kultur. Vi ønsker at være med til at skabe en kulturel bro mellem Ukraine og Danmark.

 

 

Praktisk
Teaterstykket er på dansk og fortælles med lige dele skuespil, musik, dans og interaktive lege. Det vil være nemt forståelig for danske og ukrainske børn.

Børneforestillingens varighed: 45 min 

For børn fra 4 til 19 år og deres voksende.

Forestillingen kan du opleve på Parkteatret søndag d. 11. juni kl. 13. 

Billetterne er gratis, men efter forestillingen håber vi, at I vil give en symbolsk støtte til Teater 2Be, som går til udgifter i forbindelse med produktionen. De kan sende en mail til Oksana på rusdanktolk@gmail.com for at reservere pladser, men er også velkomne til blot at møde op i døren.