Fru Strid

Forestillingen genopsættes på Parkteatret d. 28. & 29. januar 2023.

Fru Strid er en forestilling for børn 3-9 år. Det er en rytmisk og musikalsk forestilling om at se verden med nye øjne.

Fru Strid lægger sig med sit stridbare sind ud med alle i byen, skraldemand, postbud, bager, og ikke mindst børnene, der selvfølgelig driller hende. Indtil en dag, hvor de kører hende omkuld på deres skateboards, så hun mister både hat og briller. Modsat alle andre i byen møder byens brillemand Fru strid med venlighed. Han laver hende et par nye briller, og så bliver Fru Strids verden en anden. Hun bliver venlig og omgængelig – til stor forundring for hele byen. Hun bliver til Fru Blid.

Fru Strid er en universel historie skrevet af Mette Brahm Lauritsen. Oprindeligt er det en billedbog, og nu dramatiseret af Parkteatret og sat i scene af Solveig Weinkouff.

Forestillingen varer 45 min.

Forestillingstrailer

Se vores sjove forestillingstrailer. Husk lyd!

Fra indtryk til udtryk

I forbindelse med forestillingen har vores dramaturg Anja skabt projektet Fra indtryk til udtryk, hvor seks børnehuse i Frederikssund får fem workshops, hvor de læser bogen Fru Strid, ser forestillingen og lærer at udtrykke følelser gennem dans og bevægelse.

Der blev hoppet og danset til musikken fra Fru Strid i børnehuset Maglehøj (Foto: Kenneth Jensen)

Forestillingsbilleder

Skal Fru Strid spille hos dig, og har du brug for billeder til at promovere forestillingen? Hvis du klikker her, vil du blive ført til vores Google Drev-mappe, hvor alle billederne ligger og kan downloades.

Fotograf: Ingrid Riis.