Forbindelser

Kan du lide podcast? E-bøger? Teater? Naturoplevelser? Så er Forbindelser noget for dig!

Forbindelser er lydteater i kontakt med naturen. Det er 12 forestillinger om, hvordan fjorden har forbundet, forbinder og vil forbinde os. I landskabet rundt om fjorden er der placeret nogle røde skulpturer. På disse finder du en QR-kode og scanner du denne, vil du blive ført til en historie. Hver historie har relation til det sted, skulpturen står.
Hør f.eks. om tre generationer af ungdom, der fester på Marbæk Strand, Kyndby Værket eller om munken, der længes efter kærlighed.

Lytter du til alle forestillingerne, vil du opdage, at nogle af dem er forbundet. Men man kan også sagtens lytte til dem enkeltvis.

Alle forestillingerne er skrevet af den reumertvindende dramatiker Simone Isabel Nørgaard.

Hvordan finder jeg vej?

Lydforestillingerne er placeret omkring fjorden. Nogle ligger tæt på hinanden og andre længere væk. Og så har vi faktisk også en skulptur stående lige bag Parkteatret langs åen.

Du finder vej ved at klikke på linket "find din forbindelse". Her vil der for hver forestilling være et link, der fører dig til Google Maps.

Er du til den mere analoge oplevelse, kan du også besøge os i Parkteatret og hente et kort.

Du kan også vælge at købe alle forestillingerne for 115 kr. Så kan du lytte til dem, hvor end du vil: I bussen... i din sofa... Lige når du vil! 
Her har du også mulighed for at høre, når forestillingerne påvirkes af vejret. Med et helt nyt og innovativt teknisk koncept påvirkes de nemlig på forskellige vis af områdets aktuelle vejrforhold.