Gratis biotur med oplæg - European Cinema Night

D. 5. december inviterer Parkteatret i samarbejde med Creative Europe-MEDIA til ’European Cinema Night’. Dette er en aften hvor europæiske film bliver hyldet, og derfor har vi valgt at vise den svenske Triangle of Sadness af instruktøren Ruben Östlund, der også har instrueret The Square.

Filmen vil blive introduceret med et oplæg af Christian Monggaard, der er film- og tv-redaktør på Information, forfatter, foredragsholder og meget mere. 

For at deltage skal man bestille sin gratis billet på linket herunder. Vi glæder os til at se jer.

 

I Triangle of Sadness møder vi modellerne Carl og Yaya der er på ferie på en luksus-yacht med nogen milliardærer. Alt går godt indtil yachten synker, og de strander på en øde ø med nogle fra personalet. I kampen på overlevelse vender hierarkiet, og personalet står nu med magten.

I filmen kan vi bl.a. se Vicki Berlin og Zlatko Buric, der begge er kendt fra danske film, stå side om side med skuespillere som Woody Harrelson og Harris Dickinson. Triangle of Sadness blev modtaget med rosende anmeldelser, og den blev også kåret som Palme d’Or vinderen på Cannes Film Festival.

 

Program for aftenen: 

Kl. 17.30: Velkomst bobler

Kl. 17.45: Biografdirektør Claus Malta byder velkommen 

Kl. 18.00: Oplæg af Christian Monggaard

Kl. 18.30: Visning af Triangle of Sadness

 

Christian Monggaard. Foto: Sofie Amalie Klougart

Christian Monggaard. Foto: Sofie Amalie KlougartAndre filmevents